Hoi Litte, staat ‘NL’ op je homepagina voor ‘Nederland’? Zoja, ik ben een jongen uit Belgie, en zou heel erg graag eens met je communiceren. Ik geloof graag dat wij ergens een soort van zielenverwantshap hebben wat betreft luiers dragen en elkaar knuffelen enzo, als ik je prachtige foto’s bekijk. Ik vind je enorm aantrekkelijk, maar bedoel dit allemaal zeer goed hoor, geen zorgen ! . Groetjes uit belgie, en alvast een fijn nieuwjaar!

Ja hoor, NL staat voor Nederland! Stuur me gerust een berichtje; ik ben misschien een haai, maar ik bijt niet door ^^. Dankjewel datje zo lief tegen me doet, en ook gelukkig nieuw jaar aan jou

Happy new year to everyone who follows me. I don’t know why you follow me, but I am happy that you do, and I’m looking forward to hearing from you soon!

Coucherequin
on Instagram

Coucherequin’s blog
Fetlife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *