Hoi fijn om een NL meid tegen te komen natuurlijk zijn ze er wel maar vaak lijkt het alsof het age aspect hun enige levensdoel is. Als DL maak ik soms een uitstapje naar internet om te waarderen dat je niet de enige bent en met het zien van vrouwen in luiers is de fantasie weer even voldaan. Zelf heb ik niets met sociale media, heb het hier eens geprobeerd maar.. nee. Vond je verhaal zeer oprecht, eerlijk en had wat raak vlakken. Erg moedig! met 2 andere in huis en je collectie. groet

Hoi! Sorry dat ik dit bericht zo lang in m’n inbox heb laten staan zonder er antwoord op te geven °^°, dat was niet m’n bedoeling.. Dankjewel voor je bericht! 

Ik denk dat het voor mij ook vooral ageplay is.. Ik kom wel vaak klaar tegen het einde van m’n ageplay sessie, maar in de tussentijd heb ik wel veel niet-seksueel plezier ^^.. Welk verhaal bedoelde je eigenlijk? 

Coucherequin on Instagram
Coucherequin’s blog
Fetlife

tumblr_inline_pfvw7mvlzv1unke2h_540

Leave a Reply

Your email address will not be published.