Onlangs plaatste je een foto met de tekst: ‘Imagine you were sitting on my sofa, and watching while I was taking pictures of myself °^°’. Probeer je nu voor te stellen dat je hoog op een balkon staat, zonder dat iemand je ziet..

xD moet ik me dat voorstellen? Nou, m’n kamer is op de 1ste verdieping, wat in dit appartement eigenlijk de begane grond is.. Ik heb eigenlijk nooit in een hoge flat gewoond, dus ik weet niet hoe het is om op een hoog balkon te staan. Ik heb wel een balkon, maar daar kom ik niet zo graag omdat het er koud en donker is. Ik denk als ik op een hoog balkon zou staan, dat iedereen mij eigenlijk wel zou zien, niet?

Coucherequin on Instagram
Coucherequin’s blog
Fetlife

tumblr_inline_phzmpkwfjs1unke2h_540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *