Wat vind je van de Seguna? Zelf vond ik ze erg hard worden wanneer nat, zoals de ID slip. Volgend weekend test ik de nieuwe MyDiaper x-Plus M4, heb jij die al eens gehad? grtjes

Je bent niet de enige die me zei dat de Seguna erg hard was. Ik kan me eigenlijk niet herineren dat ik die luier nou erg hard vond. Het is een plastic luier, en dat voelt inderdaad minder flexibel aan dan eentje met een fabric buitenkant. Wat me bij staat van de Seguna is dat die luier mij comfortabel zat, en ook mooi op foto’s stond omdat het een gekleurde (licht paars) luier is. Witte luiers staan niet zo mooi op foto’s, vind ik ^.^. Mydiaper x-plus ken ik nog niet

The ask was: What do you think of the Seguna? Myself I found it to become very hard when it was wet, like the ID slip. Next weekend I’m going to test the new MyDiaper x-plus M4, did you ever had that one? greetings

My answer: You’re not the only one that thought the Seguna was quite hard. I can’t actually remember whether or not that diaper was particularly hard. It’s a plastic-backed diaper so it’s indeed less flexible compared to a fabric backed one. What I can remember from the Seguna is that I found it really comfortable, and also looked nicely on pictures due to the color (light purple). White diapers don’t look that good on pictures, I think. I don’t know the Mydiaper x-plus.

Coucherequin on Instagram
Coucherequin’s blog
Fetlife

tumblr_inline_pib7deouls1unke2h_540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *