Het controller aspect kan ik goed inkomen. sinds de NES en SNES geen console meer gehad en speelde soms iets op de pc .. toen kwam BotW uit en was weer verliefd op tloz. daar zit je dan met een controller met 2 thumbsticks .. duurde een tijdje voor de coördinatie er ingestampt zat. De lore is vrij simpel (vergeet de tijdslijn) afijn als je geen probleem heb met open-world is botw een prima introductie. Waarschijnlijk heb ik gemist wat je wel speelt

Hoi, bedankt voor deze Ask! Wacht, heb je speciaal voor Breath of the Wild een wiiU/Switch gekocht? Ik heb als kind nooit een Zelda spelletje gespeeld, dus ik voel die nostalgie niet die anderen wel hebben. Soms vermoed ik dat heel veel nieuwe spelletjes het echt moeten hebben van nostalgische volwassenen en niet zo zeer van kinderen. Ik heb als kind bijvoorbeeld wel Donkey Kong Country gespeeld, en ik kijk er met plezier op terug. Ik speel nu alleen schattige spelletjes xD. Nu dus Animal Crossing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *