Hey requin, hoewel oude franchise als zelda veelal gedragen zullen worden door oudere spelers, zijn ze makkelijk op te pakken voor hedendaagse kinderen. De fortnite-achtige spelletjes van nu zijn online en wanneer de updates stoppen snel vergeten worden. Veel plezier met animal crossing en ik hoop dat je na de wuhan-hoest snel weer een eigen woning vind met een verse start voor de toekomst! Heb je nu een sabbatical van abdl?

Ah oeps. Ik had een antwoord geschreven op deze Ask, maar ik was naar bed gegaan en m’n laptop had zichzelf opnieuw opgestart waardoor m’n antwoord verdwenen was XD. Sorry hiervoor..

XD Wat zeg jij nou? Ik heb toch geen sabbatical van ABDL? Ik plaats elke dag een berichtje; soms een reblog van mezelf, soms een reblog van iets schattigs, soms een antwoord op een Ask, en soms gewoon een stukje tekst van mezelf. Maar ik plaats elke dag wel iets, al jaren lang! Het klopt wel dat ik de laatste maanden een beetje achter loop met nieuwe foto’s nemen, waardoor ik meer oude foto’s gebruikt heb. Je mag me wel suggesties geven voor nieuwe ideeën voor foto’s, hoor. Of me een luier aanraden die ik nog niet gedragen heb en die de moeite waard is!

Animal Crossing is heel erg leuk ^^. Vergeet niet dat spelletjes gewoon tijdsverdrijf zijn, echter. Ik voel me een beetje slecht als ik aan ‘t eind van de dag of ‘t eind van de week niets nieuws heb gemaakt. Hoe kan ik anders bewijzen dat ik ooit bestaan heb, als ik niks gemaakt heb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *