Nouja sabbatical van je normale routine misschien, gelukkig gaan de posts gewoon door :D. De foto met een doos luiers onder je bed brengt oude herinneringen boven. Zo zijn we denk allemaal wel begonnen, is dat je oude slaapkamer? Ik weet niet of ik je een nieuwe luier kan aanraden, van wat je graag draagt heb je alles zo wel gehad of meer. De MyDiaper x-plus M4 misschien al zijn de meningen verdeelt, bij mij was die wellicht iets te groot. De plaatjes versie zal je leuker staan! Fijne zondag!

Ja, je hebt wel gelijk dat ik de laatste paar maanden (toen ik dus steeds oude foto’s aan het plaatsen was) niet op dezelfde manier berichtjes plaatste ten opzichte van daarvoor. 

Die doos onder m’n bed bracht herinneringen naar voren? Maar heb jij dan je luiers op de keukentafel liggen? Zelfs in m’n eigen appartement zaten ze in een kartonnen doos in m’n kledingkast XD, want ik wilde ze een beetje beschermen tegen het stof enzo. Ik heb in deze kamer geen kledingkast, dus m’n luiers zitten inderdaad in een doos onder m’n bed. Em ja ‘t is m’n oude slaapkamer. Een beetje krapjes nu al m’n appartement spulletjes erin gepropt zijn.

Ik heb heel veel verschillende luiers gedragen, ja! Maar er zijn nog heel veel luiers die ik nog wil proberen! Die MyDiaper x-plus M4 wat jij noemt ziet eigenlijk heel doorsnee uit? Het ziet eigenlijk uit als een Bambino Bianco? Alhoewel de ‘betere’ luiers allemaal wel een beetje hetzelfde zijn van vorm XD, alleen de print wat erop staat is leuker en schattiger bij sommigen

Dit is een crinklz luier:

8a52b04badeb957a1a70ccad697f4b93daa216f0-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.