Aangezien Tumblr me weinig interesseert heb ik geen idee hoe ik inline kan antwoorden maar ik las iets over dat de meeste mensen graag een natte luier zien. Zelf zie ik liever een droge, heb jij voorkeur? kijk je er uberhaubt naar?

izzydl77:

coucherequin:

Sorry, op de mobiele app is het wel een stuk makkelijker en intuitiever om te reageren op een bericht.. Maar je kunt een bericht ook reblogged, met je antwoord eronder, dan zie ik het ook ^^. M’n voorkeur is eigenlijk dat ik een droge luier draag. Het is een geheim, wat mijn preferentie is als ik naar andere kijk!

This person asked: As Tumblr doesn’t interest me very much, I don’t know how I can comment in-line.. But I read something about people prefer to see a wet diaper. Myself I’d rather see a dry one, do you have a preference? Do you look at it at all?

My answer: Sorry, on the mobile app, it’s easier and more intuitive to reply to a post. But you can also reblog, and place an answer underneath, then I will also see it ^^. My preference is actually that I wear a dry diaper. It’s a secret what my preference is when I look at others!

tumblr_inline_pirob6rlwu1unke2h_540

Very innocent here..

I am very innocent, always ^^. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.