Draag je luiers alleen binnenshuis of draag je ook buiten?

Hoi, bedankt voor je Ask! Luiers zijn onderdeel van m’n regressie tot babytje, samen met schattige kleertjes (vooral pyjama’s), onesies, fopspenen, flesvoeding, en knuffeldieren (m’n haai). Om het echter te maken, en ook omdat het me een prettig gevoel geeft, plas ik in m’n luier ^^. Al deze dingen samen geven me dan een heel ontspannen gevoel, waardoor ik eventjes alles los kan laten. Dit werkt alleen als ik me veilig en thuis voel. Op dit moment is dat eigenlijk alleen in m’n eigen slaapkamer het geval. M’n voordeur is op slot, m’n kamerdeur is op slot, de gordijnen zijn dicht, ik ben helemaal veilig en kan eventjes weer babytje zijn ^^. Ik heb wel eens geprobeerd om op andere plekken luiers te dragen, zoals onder een cosplay, maar dat geeft me toch een heel ander gevoel.

1f92325816caeaaef9e2309f07aa7c4c30a511a9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *